20 marca 2018

Systemy przywołujące kelnera

Systemy Przywołujące

Idealne rozwiązanie dla: Restauracji, Klubów, Pizzerii, Kasyn, Barów.

Za pomocą umieszczonego w kuchni transmitera kucharz wzywa kelnerów po odbiór dań. W momencie przygotowania zamówienia, na pager kelnera zostaje wysłany sygnał oznaczający możliwość odbioru dań. W ten sposób kelnerzy zamiast bezproduktywnego oczekiwania w kuchni, pozostając na sali wśród gości, generują dodatkowe zamówienia. Dzięki temu niepotrzebne wizyty w kuchni zostaną ograniczone do zera, a klienci zawsze dostaną ciepłe dania.

KORZYŚCI:

    • Dyskretniejszy i szybszy sposób komunikacji między personelem

    • Obniżenie kosztów personalnych przez zwiększoną wydajność pracy obsługi

    • Większa rotacja stolików

    • Wyższy średni rachunek

    • Zawsze ciepłe dania na stołach klientów

    • Wyższa jakość obsługi- zadowoleni goście

    • optymalizacja pracy obsługi

    • Zwiększona liczba obsłużonych klientów przez jednego kelnera

    • Szybki zwrot z inwestycji.