20 marca 2018

System przywołania klienta

Systemy przywołania klienta

Syscall

Elektroniczny przywoływacz Syscall to idealne rozwiązanie do Restauracji, Lokali samoobsługowych, Pizzerii, Kawiarni, Food Court

Przy dokonaniu zamówienia klient otrzymuje pager i zajmuje miejsce przy wybranym stoliku. Kiedy danie jest już gotowe,
Syscall jako wyposażenie kuchni gastronomicznej umożliwia wezwanie klienta.

Obsługa kuchni wysyła komunikat z transmitera na pager klienta, informując go o możliwości odbioru złożonego zamówienia.

Syscall jest obecnie podstawowym produktem jako wyposażenie kuchni gastronomicznej.

Unikamy w ten sposób problemów z myleniem zamówień, a w lokalu panuje przyjemna i cicha atmosfera. Zestaw klient START eliminuje również niepotrzebne kolejki klientów nerwowo oczekujących na realizację swojego zamówienia i oferuje im spokojne oczekiwanie przy stoliku z przyjaciółmi.

Korzyści:

  • Większe przychody
  • Zwiększa liczbę obsługiwanych klientów dzięki sprawnej komunikacji
  • Większa i szybsza rotacja stolików
  • Obniża koszty przez większą wydajność pracy personelu
  • Optymalizacja pracy obsługi
  • Redukcja kolejek
  • Milsza, cicha atmosfera w lokalu ( muzyka zamiast głosowego wzywania po odbiór dań)
  • Dodatkowa forma reklamy jako naklejka na urządzeniu
  • Brak pomyłek przy wydawaniu posiłków
  • Wyróżnienie lokalu na tle konkurencji.

Catel

Zestaw 16 costerów zintegrowany z terminalem przywoławczym.
Tani, a jednocześnie bardzo wydajny system. Do costera można wstawić reklamę, która dodatkowo będzie zachęcać klientów. 


Pozostałe urządzenia dla gastronomii
Komputery dotykowe POS
Oprogramowanie gastronomiczno kelnerskie