System przywoływawczy kelnerów "Personel START"

Idealne rozwiązanie dla: Restauracji, Klubów, Pizzerii, Kasyn, Barów.

Za pomocą umieszczonego w kuchni transmitera kucharz wzywa kelnerów po odbiór dań. W momencie przygotowania zamówienia, na pager kelnera zostaje wysłany sygnał oznaczający mozliwość odbioru dań. W ten sposób kelnerzy zamiast bezproduktywnego oczekiwania w kuchni, pozostając na sali wśród gości, generują dodatkowe zamówienia. Dzięki temu niepotrzebne wizyty w kuchni zostaną ograniczone do zera, a klienci zawsze dostaną ciepłe dania.

 

KORZYŚCI:

  • Dyskretniejszy i szybszy sposób komunikacji między personelem

  • Obniżenie kosztów personalnych przez zwiększoną wydajność pracy obsługi

  • Większa rotacja stolików

  • Wyższy średni rachunek

  • Zawsze ciepłe dania na stołach klientów

  • Wyższa jakość obsługi- zadowoleni goście

  • optymalizacja pracy obsługi

  • Zwiększona liczbaobsłuzonych klientów przez jednego kelnera

  • Szybki zwrot z inwestycji.